Αγρίνιο: Τον έπιασαν με χασίς, χάπια και μια... ματσέτα

Απουσίαζε από το σπίτι του στο Αγρίνιο όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. που τον θεωρούσαν ύποπτο για διακίνηση ναρκωτικών, ο 39χρονος ιδιοκτήτης. Όμως, δεν απέφυγε τις χειροπέδες αφού τον εντόπισαν λίγο αργότερα στην πόλη και μάλιστα βρήκαν πάνω του και μικροποσότητα ηρωίνης. 

Στο σπίτι του δράστη είχαν ήδη κατασχεθεί 862 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 41 γραμμάρια κάνναβης ανάμεικτης με καπνό, 44 ναρκωτικά χάπια χωρίς την σχετική συνταγή γιατρού, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και μια σπάθα τύπου... ματσέτα, που του στοίχισε την κατηγορία της παράνομης οπλοκατοχής, πέρα από αυτή της παράβασης του νόμου περί ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Αγρινίου διέταξε την κράτησή του ώσπου να απολογηθεί στον ανακριτή.

*** Στην Αλεξανδρούπολη, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν έναν 55χρονο όταν βρήκαν στην κατοχή του δύο τσιγαριλίκια και οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών που έκαναν έρευνα στην κατοικία του κατέσχεσαν 57 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθετε ιατρική συνταγή και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους πέντε γραμμαρίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου