Τέσσερα κιλά χασίς και δέκα δενδρύλλια στη Μεσσηνία

Η μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 4,4 γραμμαρίων που βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας πάνω σε έναν 62χρονο όταν τον εντόπισαν σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τριφυλίας στη Μεσσηνία, ήταν ένα πολύ μικρό μέρος της μεγάλης ποσότητας που είχε τρυγήσει από τα χασισόδεντρα τα οποία καλλιεργούσε.

Μετά τη σύλληψή του, ακολούθησαν έρευνες στο σπίτι του και στο αγρόκτημά του κατασχέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους τεσσάρων κιλών και 303 γραμμαρίων, ενώ σε ένα οίκημα δίπλα στο αγρόκτημα βρέθηκαν τα δέκα δενδρύλλια κάνναβης που είχε φυτέψει, σπόροι βάρους 4,2 γραμμαρίων και διάφορα αντικείμενα που χρησιμοποιούσε για την καλλιέργεια.

Ο δράστης είχε ακόμη στην κατοχή του ένα κυνηγετικό όπλο με 25 φυσίγγια και δύο φορητές συσκευές ασύρματης επικοινωνίας, που δείχνουν στους αστυνομικούς ότι διέθετε τουλάχιστον έναν συνεργό και ερευνούν για να τον εντοπίσουν. Ο 62χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες για παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου